När jag hoppade på teorikursen i Trollhättan så gick det fort. Jag anmälde mig på måndagen, beställde teoripaketet med alla böcker och kartor samma eftermiddag och första kurstillfället var på onsdagen.
Allt i samma vecka.

Det var ju massa böcker som skulle med varje vecka till flygplatsen för varje kurstillfälle så jag insåg att jag behövde en väska. Just då var jag inte sugen på att slänga ut en massa pengar på en ny väska utan köpte en billig laptop väska som fick duga under teorikursen.

Nu när teorin är slut sedan länge och det är flygandet som gäller kände jag att det var dags att köpa en ny väska.  Hittade en som verkade riktigt bra hos Sporty’s i USA.  Massa bra fack och inte för stor, plats för kartor och pärmen med Svenska Flygfält.

Flygväska

I början av december så loggade jag in mig och beställde väskan, men jag kunde inte tro att det skulle ta så fasligt med tid att få hit den. Måste vara sämst rekord hos alla inblandade postbolag.

Nu äntligen har den i alla fall kommit. Spenderade en kväll att flytta över mina grejer. Bra tillfälle att rensa saker som inte används längre.  Jag tror att jag har fått allt där jag vill ha det. Får låta det gå ett tag med flygningar så brukar jag märka vad som behövs flyttas.
Skönt i alla fall med lite ordning!