I dag bjöds det på underbart vinterväder i Göteborg. Klarblå himmel, soligt med en svag nord ostlig vind på ca 5 knop. Eftersom jag jobbar nära Säve flygplats passade jag på att åka ut till klubbstugan på lunchen.

Jag köpte med mig en kebab som fick duga som lunch idag och klev in i klubbstugan. Där var det som vanligt folk. En flyglärare på väg hem efter avslutat pass, några som bara var på besök och snackade flyg och det kom flera som skulle upp och flyga. Väldigt trevligt.

Jag mötte en kille som jag känner från Trollhättan tiden, han skulle haft lektion idag uppe i Trollhättan. De fick ställa in eftersom det var tjock dimma däruppe. Som tur är kunde åka ner till Göteborg och lånade ett av våra plan och kunde lyfta i vårt vackra väder.

Jag blev erbjuden att flyga med en kille som skulle upp, och det var nära att jag tackade ja trots att jag bara var där på ett kort lunchbesök. En annan dag…

Nu har vi nått taket på våra flygrörelser på Säve Flygplats så nu är det studs och gå förbud för oss. SPU får konstigt nog fortsätta…. Tur att det bara är en dag kvar på året! :-)

Tyvärr var det dags att åka tillbaka till jobbet alltför fort. En mkt trevlig lunch var till ända.

Alltid skoj att snacka flyg med likasinnade!